5 naturlige skønhedsprodukter du kan lave derhjemme

Skønhedsprodukter behøver ikke at være dyre, og de behøver heller ikke at være fyldt med kemikalier. Du kan sagtens lave dine egne skønhedsprodukter derhjemme, hvis du ved hvordan. Her får du 5 bud på naturlige skønhedsprodukter, du kan lave derhjemme.

Honning- og oliemasker

Honning og olie er gode ingredienser til en skønhedsmaske, da de både fugter og nærer huden. Du kan lave en masker af honning og olie, som du lader sidde på huden i 20 minutter. Honning og olie kan bruges på alle hudtyper, men er særligt gode til tør og sensitiv hud.

Æblecidereddike-maske

Æblecidereddike er en effektiv ingrediens til at bekæmpe bakterier og uren hud. Du kan lave en skønhedsmaske af æblecidereddike, som du lader sidde på huden i 10-15 minutter. Æblecidereddike kan bruges på alle hudtyper, men er særligt godt til fedtet og uren hud.

Nø ? slay today beskyttende fugtighedscreme

Denne naturlige beskyttende fugtighedscreme fra er god til at beskytte huden mod fugttab og understøtte hudens daglige regenerering. Nø ? slay today er let parfumeret og egnet til alle hudtyper. Du får her en fugtighedscreme der er rig på purlane, som er rig på antioxidanter, vitaminer, flavonoider, alkaloider og glutathion. Disse ingredienser styrker hudens modstandskraft mod frie radikaler og fremmer iltning og kollagenforsyningen i huden.

URTEGAARDENS øko Sheasmør

URTEGAARDENS øko Sheasmør er et rigtig godt produkt til at lave hjemmelavede skønhedsprodukter af. Sheasmør er et super smør, som du kan lave cremer, lotions, salver m.m. af. Sheasmør er rigt på A- og E-vitamin, antiinflammatoriske phytosteroler, samt cinnaminsyre, der er UV-B absorberende, hvorfor sheasmør er en svag naturlig solfaktor (SPF~2). Sheasmør er velegnet til alle hud- og hårtyper og kan bl.a. bruges til at blødgøre og beskytte huden.

Bodycreme fra ECOOKING

Denne lækre creme fra ECOOKING er særligt god til hudpleje, da den er fugtgivende og plejende. Bodycremen indeholder økologisk mandelolie og økologisk abrikosolie, som har en gavnlig effekt på huden. Udover disse to ingredienser indeholder bodycremen en blanding af økologisk olivenolie, økologisk hamamelisekstrakt, økologisk naturligt E-vitamin, økologisk naturligt provitamin B5 og økologisk jojobaolie. Bodycremen er vegansk og dermatologisk testet.

Konklusion

Husk at du altid skal vaske dit ansigt for at fjerne urenheder, før du lægger en skønhedsmaske. Derudover er det vigtigt, at du kun bruger naturlige ingredienser, dvs. ingredienser der ikke er kemisk fremstillet. Det er også vigtigt, at du bruger ingredienser, som er velegnet til lige præcis din hudtype.