Fyldte kyllingebryster

2 pers.

Ingredienser

2 tsk. smør, blødt
masser af friske krydderurter, som f. eks.: estragon, oregano, timian, basilikum, salvie, persille
lidt friskpresset citronsaft
2 kyllingebryster med skind og ben
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland smørret med de hakkede krydderurter og lidt citronsaft. Skær en lomme i kyllingebrysterne, krydr dem indeni med lidt salt og friskkværnet peber. Fordel kryddersmørret i lommerne og snør kyllingebrysterne sammen med lidt madsnor. Krydr udenpå med salt og friskkværnet peber.
Læg dem på en godt varm grill over direkte varme og brun dem godt af på alle sider. Flyt til inddirekte varme og steg færdig i endnu ca. 20 minutter eller til de er netop gennemstegte. Server med en fyldig salat, en pastasalat eller en kartoffelsalat.